Napsütéses ünnepnap, segítséggel


Tegnap ismét összejöttünk és a csodás időjárás lehetővé tette, hogy a gyerekekkel együtt dolgozzunk egy kicsit. A fagyok hatására lezúdúlt a fák összes levele. Ezt kellett összegereblyézni és elhordani, mivel még egy fűnyírás mindenképpen aktuális.

Az unokák nagyon élvezték a munkát! A talicskában megbeszélték a stratégiát, majd nekiláttak! Nekem csak gereblyéznem kellett, a többit ők intézték. Az udvar egyik fele elkészült, a másikba csak belekezdtem, de jött az ebédidő. Kint ettünk, 19 fok volt!:) Aztán némi ejtőzés, desszert - isteni zserbó - és már be is sötétedett!:((( Itt a vége, fuss el véle! Mindenki hazaindult és készült a dolgos hétköznapokra.

Ismét szép napunk volt együtt, a "szűk" családdal!:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: csabaildi  2010.11.02. 22:18 4 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://tiffanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr102418312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kathyy 2010.11.03. 03:16:02

Mondjuk a munkaert nem allnek izgatottan sorba, de azert az isteni zserboert, igen!
A kedvenc sutim! :)))

@X 2010.11.03. 05:18:29

(Unokám ugyan még nincs, de 2 fiút (!) csak-csak felneveltünk (?)- vagy felnőttek.) Azt is tudom, nem lehet "örök rettegésben" élni ! (stb.) Az is lehet, hogy csak a médiumok (tv/rádió/sajtó) befolyásolnak ?- Ha valami komolyabb baj történik a gyerekekkel, akkor a szülőt vagy nagyszülőt vonják felelősségre ! (mostanában...) - Bocs', hogy ilyen gondolataim voltak - látva - azt a talicskában ülős fotót ! Na, de... minden jó, ha a vége jó !

csabaildi 2010.11.03. 09:02:46

@Kathyy: Én is szeretem a zserbót, csak csinálni nem! Az ilyen "süssünk 4-5-6 lapot" kezdődő recepteket kihagyom! Szerencsére a lányok jól csinálják, volt idejük begyakorolni, mert nagy az igény rá!:))

csabaildi 2010.11.03. 09:13:13

@@X: Jaj, hát ez semmi!:) Eszembe se jutott - ott álltunk mellettük -, hogy ebből baj lehetne!..Te nálunk infarktust kapnál napi szinten, amit ezek a fiúk művelnek!:))) Le se írom! Fúrnak, faragnak, kardoznak botokkal, csavarhúzó és minden "férfias" eszköz pillanatokon belül a kezükben van, elég csak félrenézned...A legkisebbik keresztelője úgy zajlott - már 2 éves volt -, hogy öltönykében, csokornyakkendővel és a kezében 2db kombinált fogó!!!!:)))Nem lehetett elvenni tőle, mert úgy üvöltött! A pap jót derült és hagyta a dolgot, így aztán a gyerek megnyugodott és egy cseppet sem zavarta, hogy leöntötték, miegymás...Ma is, ha orvoshoz mennek, vagy valami várható, kellemetlen dologra kerül sor, minimum egy dugalj, vagy gégecső darab, lakat, stb. kell a kezébe, akkor semmi nem érdekli! Boldogság van!:) Jöhet bármi!!!:)
süti beállítások módosítása