Égig érjen a fény...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: csabaildi  2010.11.02. 22:54 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tiffanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr712418379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@X 2010.11.03. 05:24:07

Igen! Én is alkalmaztam azt a módszert! (l.d. 1.sz.kép) Csak egy tipp: ilyen esetben célszerűbb egy (hosszú szárú?) öngyújtót vinni! ( azt a "gázgyújtót" vagy mit)- megéri ! :-)
OK!- igen - "valahol" ilyen korban kell(ene) az ünnepre vagy megemlékezésre - ( nem erőltetve!)- a gyerekeket hozzászoktatni !

csabaildi 2010.11.03. 08:54:28

Ez a mécsesgyújtás mindig kétesélyes!:) Általában, ha leégett, ráteszünk egy teamécsest, amit előbb meggyújtunk és ügyesen bedobjuk...Általában pofára esik, de nem baj, kezdjük újra!
Az unokák imádnak a temetőbe járni és bámészkodni, kérdezni, kérdezni, kérdezni..Nagyon fel kell készülnünk előtte!:))) Ja, és persze gyújtogatni!!!:)Nagyon foglalkoztatja őket az elmúlás ténye, mikéntje és a "mi lesz utána"..."Sajnos" nagyon logikusan, okosan gondolkodnak, nem nagyon lehet elkenni a dolgokat, de adagolni sem, mert azonnal jön a következő kérdés, meg hogy az előbb azt mondtad, hogy "hát, igen", akkor most miért mondod, hogy "ááá, nem"..:)))Nehéz ügy!
süti beállítások módosítása