JÁTÉK!!!


A mai első, helyes megfejtő, ezt az övegkavicsból készült medált kapja!


Kinek a különös nyelvi leleménnyel írt sorai ezek? Amennyiben keveslitek az idézetet, még írhatok hozzá!:)

"A Dücsőke mindig hejderede hegedült fickándozva szöcskedvében, vagy ha nem, illetlen overtúrákra hívta Futrinkát, Zsizsikát, Méhit vagy Darázsit, hogy játsszanak árva-lárvát és ici-pucit és csápítást és hogy csináljanak inszektumot együtt, az öröklesek között, no persze csak szűzleg..."

Szerző: csabaildi  2010.04.16. 10:28 8 komment

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://tiffanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr391925833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.04.16. 10:47:19

Szia! Judit vagyok Gödről és játszanék.
Hát.. be kell vallanom, hogy a keresőt kellet segítségül hívnom, de annyira tetszik a medál :)
Szóval ezt találtam: James Joyce: Finnegan ébredése, fordító Bíró Endre
( bár a neten elolvasva az idézeteket, ez nem az én világom...)
Remélem, hogy eltaláltam

bmka 2010.04.16. 12:31:00

Nem tudom....nekem a futrinka utca jutott eszembe róla... akárki írta, játszott, és a fordítója is jókedvében volt. Persze, hogy szerintem :))

csabaildi 2010.04.16. 14:59:46

@Judit Gödről:
Éljeeeeen!!!! Elkelt ismét a medál! Gratulálok Judit és nagyon örülök, hogy benéztél hozzám! Majd kiderül, hogy megérte-e, ha átveszed a kis ajándékot! Sajnos, ma már nem tudom feladni, csak hétfőn, mert a mi postánk - ebben a kis faluban -, már tovább küldte a leveleket, csomagokat..:( De majd feladom elsőbbségivel!
A megfejtés módját illetően, erősen el kell gondolkodnom, mert azt hiszem, szinte minden megtalálható már a keresőben!:( Csak abban reménykedhetek, hogy nem jut hozzá mindenki, vagy nem tudja használni!... Kár, pedig azt hittem, jót találtam ki!... Ez nehogy befolyásolja az örömödet!!!:) Csak "hangosan" gondolkodom!

csabaildi 2010.04.16. 15:06:53

@bmka:
Igen, Bemka, igazad van! Nekem pont ezért tetszik!:) Ezt nem lehet gyors olvasással követni, az biztos!:) Viszont lassan, nagyon élvezetes és egyben meghökkentő is! Szerintem nem is Joyce, hanem Bíró Endre a fantasztikus! Persze, nem olvastam eredetiben, milyen alapon ítélkezem!? De a fordító, egy nagy ász!
Nézz bele, ha lesz időd, megéri!:)

2010.04.16. 20:43:52

Nagyon köszi a medált.. Én csak foltvarrok és néha gyöngyöt fűzök,úgyhogy ezért is tetszett meg nagyon a medálod- én biztos nem tudok ilyet csinálni. És a színe is nagyon jó- pont az ilyesmi az én stílusom. Ígérem, hogy máskor is benézek hozzád, s igyekszem a kereső nélkül boldogulni...A címet hogy tudom eljuttatni? És jó lesz simán is elküldeni, azért nem kell elsőbbségivel elküldeni- legalább tovább várakozunk a kislányommal...:)

csabaildi 2010.04.16. 21:56:03

@Judit Gödről:
csabaildi33@freemail.hu-ra küldd a címed! Valószínű hétfőn reggel eszembe jutott volna, hogy a postának nem lesz elég a "Judit Gödről"!!!:))) Bocs!
Én is kacérkodom a foltvarrással, most kapok egy kis betekintést Rita varró blogjában, aztán meglátjuk!...

2010.04.20. 20:09:45

Szia!
Rendben megkaptuk a csomagot. Nagyon szép a medálom, és a lányom is nagyon-nagyon örült a plusz meglepetésnek. Azt mondta, hogy gyönyörű, és ilyen szépet ő nem tudna csinálni!
Még egyszer köszönjük!
Judit Gödről

csabaildi 2010.04.20. 20:33:53

Örömötökkel, boldoggá tesztek engem is!:)
Viseljétek egészséggel!
süti beállítások módosítása