Családi ünnepek


Nagy családban mindig adódik egy-egy névnap, vagy születésnap! Szinte nincs olyan hónap, amikor ne ünnepelnénk valakit!:)

Legutóbb a fiúk sütöttek apukájuk névnapjára kókuszos habcsókot, gyönyörű díszítéssel, nálam, hogy igazi meglepetés legyen! Az is volt!!!:) Nagyon finomra sikeredett!

Én, a középső - Pipi becenévre hallgató - "kislányom" szülinapjára kreáltam ezt a hűsítő gyümölcstortát! Cserében fantasztikus hidegtálas vendéglátást kaptunk, amit a pergola alatt  - a gyomorfekélyemre fittyet hányva - sikeresen felzabáltunk! Erről még nincs kép...

Viszont amiről van, azt nem tudom normálisan elhelyezni, elnézést!...

Elfelejtettem aktiválni ezt a posztot, úgyhogy ma kerül fel!:(

Szerző: csabaildi  2010.07.13. 22:58 3 komment

Címkék: ünnepek

A bejegyzés trackback címe:

https://tiffanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr342150223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kathyy 2010.07.16. 13:04:50

Nagyon ugyesek voltak a fiuk, es gratulalok a sok finomsaghoz! Csopostan nem tudnal egy kis maradekot kuldeni nekem?:))
Nezzel be hozzam legyszi! Tegnap is volt Neked egy meglepi meg ma is valami ujdonsag a keresedre!:))

csabaildi 2010.07.16. 22:18:47

Köszi Kata, nagyon rendes vagy, hogy figyelmeztettél! A meglepik miatt nagyon izgulok, mert a díjat még nem tudom hogy kell feltennem a blogra... A gyönyörű ruha, meg egy szép álom...Jól kitaláltad!:) Kár, hogy nem tudok magassarkú cipőt hordani, mert ehhez az illene! Azért a három lányom közül valamelyik biztos felvenné, hát beszálltam!:)))
Ami a tortát illeti elküldöm a receptet, ha érdekel! Könnyű, gyors, isteni, nyári nasi! Akkor írd meg a címed! Nagyon jó gyűjteményem van édességekből!!! Sajnos...:(

Kathyy 2010.07.17. 13:12:34

Juj nagyon aranyos vagy! feltetlen kiprobalom, ha elkuldod a receptet! Elore is koszonom! Dobaivan@aol.com
süti beállítások módosítása